Česká exportní banka zve exportéry na MSV 2013 v Brně

Stejně jako v minulých letech se i letos Česká exportní banka účastní Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně jako vystavovatel. Návštěvníky veletrhu zveme na náš stánek č. 25 v pavilonu Z.

Připravena je rovněž specializovaná konference zaměřená na téma „Exportní financování“, kterou organizují ĆEB a EGAP spolu s dalšími odbornými partnery.

Účast na konferenci je zdarma a je určena všem vývozcům českého zboží, služeb a investic bez rozdílu jejich velikosti, právní formy a objemu financování. V rámci konference budou představeny novinky v produktovém portfoliu pořádajících institucí i v jejich dalším strategickém směřování. Závěrečná část konference bude věnována diskuzi nad možnostmi a omezeními státem podpořeného financování a pojišťování vývozu.

Konference je součástí doprovodného programu MSV v Brně a koná se ve středu 9. října od 11:00 do 13:00 hodin v areálu BVV, pavilon A (sál Morava).

Program konference

Přihlášení na konferenci