Jazyková verze

•  Čeština
  • Русский

ČEB nabízí exportérům pomoc a zvýhodněné podmínky

Praha, 17. 3. 2020 - Česká exportní banka (ČEB) v době virové pandemie poskytuje klientům veškeré služby v plném rozsahu a ve spolupráci s exportní pojišťovnou EGAP nyní nabízí finanční produkty a služby za zvýhodněných podmínek. ČEB je připravena pomoct všem exportérům, bez ohledu na velikost firmy, poskytnutím produktů, které podpoří vývoz českého zboží do zahraničí:

Předexportní financování – pokud začínáte připravovat výrobu pro exportní zakázku, ale potřebujete prostředky na nákup materiálu, pořízení nového stroje a vybavení nebo pokrytí mzdových nákladů.

Financování vašeho zahraničního odběratele – poskytneme úvěr i Vašim zahraničním odběratelům, kteří mají zájem o Vaše výrobky a služby a hledají vhodnou formu financování pro jejich nákup.

Odkup pohledávek – pokud potřebujete snížit objem pohledávek v účetní bilanci, zvýšit likviditu bez nutnosti čerpání dalšího úvěru nebo prodloužit Vašim odběratelům splatnost pohledávek.

Bankovní záruky – nabízíme řadu záručních produktů, které Vám pomou např. uvolnit cash-flow při nákupu zásob od Vašich zahraničních dodavatelů nebo v případě, kdy nechcete čekat na poslední část platby za Vámi dodané zboží (tzv. zádržné) a rádi byste dostali zaplacenou celou částku hned.

Zaměstnanci ČEB jsou k dispozici na svých telefonních číslech i mailových adresách. V nutných případech – pokud to podmínky dovolí – jsou možná i osobní jednání.

Datum: 17.3.2020 15:49:00