Zveme vás na webinář zaměřený na projekty Světové banky

ČEB jako Private Sector Liaison Officer (PSLO) pro skupinu Světové banky pořádá spolu s International Finance Corporation (IFC), EXIMBANKOU SR a EXIM Hungary webinář nazvaný INVESTMENT OPPORTUNITIES IN AFRICA’S HEALTH SECTOR. Tato on-line akce se uskuteční dne 11. listopadu od 14.00 do 15.30 hod. Cílem je především zprostředkovat českým podnikatelům ve zdravotnictví informace o tom, jakou mohou ze strany IFC získat podporu pro své projekty v Africe. Zároveň budou mít příležitost navázat kontakty se svými slovenskými, maďarskými, rakouskými, švýcarskými a pobaltskými partnery, kteří se webináře také zúčastní.

Vzhledem k výlučné přítomnosti přednášejících z IFC se bude celý webinář konat v anglickém jazyce. Účast je bez poplatku.

V případě zájmu posílejte přihlášky na adresu: pslo@ceb.cz, a to nejpozději do 9. 11. 2021. Následně obdržíte od IFC odkaz na přístup k webináři.

Údaje, které uvedete při přihlášení na webinář (jméno, společnost, e-mail), budou sdíleny s International Finance Corporation (IFC) a mohou být využity ke komunikaci s Vámi v souvislosti s touto akcí a pro interní reporting IFC. IFC nebude sdílet Vaše kontaktní údaje s třetími stranami, avšak bude pořizovat záznam z této akce a může použít video a fotografie pořízené během akce pro marketingové a propagační účely, včetně sdílení fotografií na webových stránkách IFC. Registrováním se na tuto akci souhlasíte s použitím Vašich údajů IFC v rozsahu, který je uveden v IFC Event Privacy Notice. Více informací o ochraně osobních údajů ze strany IFC naleznete na ifc.org/privacy.

Datum: 1. 11. 2021 11:41:00